Strömmingslåda med purjolök.

Ikväll blev det denna billiga rätten. Klipp bort fenan på fisken, salta och rulla ihop med skinnsidan utåt. Lägg i smord form med skarven neråt. Skiva purjon tunt och strö över fisken, peppra. Blanda grädde med ketchup och häll det över. In i 200 gr varm ugn i 30 min. Servera med potatismos. Enkelt, eller vad säger ni?
lisbet carlsson
2014-04-02 @ 17:24:07

detta receptet verkar
busenkelt.jag säger som agneta VAD DU ÄR DUKTIG.du har nya recept varje dag

susanne gustavsson
2014-04-03 @ 16:12:07

Nu blir jag lie generad, Lisbet. Tack, så mycket :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sussimat.blogg.se

Enkla och goda recept till vardag och fest!

RSS 2.0