Fisklasagne .
Tänkte att det nog skulle funka med fisk istället för köttfärs. Hade ett paket sej , 400 gr , hemma. Tinade den och hade ett halvt paket med crabstick ochså, tinade det med. Oj , hittade 2 och en halv dl cr.fr och 4 dl grädde. Blandade detta med 4 msk persilja och lite vitpeppar och fiskfond till god smak. Kokade sejen i buljongtärning. Sedan är det bara att montera som vanlig lasagne med lite brynt gul lök och riven ost emellan , pluss den blandade cr.fr såsen med grädde och persilja. Varva , varva , varva ! In i ugn med aluminiumfolie på i 20 min , och sedan utan i 20 min. Servera med små körsbärstomater . Glömde att säga att crabbsticken skar jag i små bitar. Den skall med varvas ! Haha. Slappna av , bara. Detta är så gott ! Gör som jag ibland , rensa i kylen och gör restmat ;)